CONTACT

Je neemt contact met ons op, vol enthousiasme over je idee├źn voor een video.

ANALYSE

We duiken echt in de details tijdens ons gesprek. We willen alles weten over jouw visie en behoeften, zodat we een video kunnen maken die al je verwachtingen overtreft.

OFFERTE

We stellen speciaal voor jou een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten en hoeveel het zal kosten.

GOEDKEURING

Nu is het jouw moment om te beslissen of je met ons wilt samenwerken. We hopen natuurlijk van wel!

PREPRODUCTIE

Samen met jou, als dat nodig is, plannen we alles tot in de puntjes, zodat we precies weten wat er moet gebeuren en wanneer.

PRODUCTIE

Hier begint de magie! We gaan aan de slag met het opnemen van de video, nauwkeurig volgens de plannen die we samen hebben gemaakt.

POSTPRODUCTIE

Nu komen alle stukjes samen. We monteren de video, voegen effecten toe, perfectioneren overgangen, optimaliseren het geluid en zorgen ervoor dat alles er precies zo uitziet en klinkt als we hadden gehoopt.

REVIEW

We laten je een eerste versie van de video zien en vragen om jouw feedback. Jouw input is enorm waardevol, want het helpt ons om eventuele aanpassingen te maken om de video nog beter te maken.

OPLEVERING

Ten slotte, nadat we al jouw feedback hebben verwerkt, leveren we de definitieve versie van de video aan jou. We zijn er trots op dat we een product hebben afgeleverd dat aan al jouw verwachtingen voldoet, en hopelijk zelfs overtreft!

CONTACT

Contact us

Heb je een vraag, wil je meer informatie over onze diensten, of ben je klaar om samen te werken aan jouw volgende project? We horen graag van je!

Contact info

info@skeppermedia.com
Contact Us